2010. április 26., hétfő

Kék kitűző

Sok-sok dolog miatt nem haladtam túl sokat a dolgaimmal, csak egy újabb kitűzővel készültem el. Meskán rendelte egy kedves vevő, aki megvette a zöld-gombos kitűzőt is. A kérés kb. annyi volt, hogy fa gomb legyen rajta, kék alapon, hasonló, de mégis más. Ezlett belőle. (Most is jól jött a már sokszor emlegetett nagyi kocka.) Örültem, mert tetszett neki. :)

8 megjegyzés:

Zsófi írta...

Nagyon szép!
Kikeményíted?

Karina írta...

Nekem is tetszik! Köszi az e-mailedet, lesz nálam sokszor virág, valószínüleg nem fogok ragaszkodni a hétfőhöz, ahogy magamat ismerem :)
Köszi, hogy megírtad, hogy nem lehet hozzám megjegyzést írni, ki fogom próbálni. Szomorkodtam is miatta, hogy nem ír senki egy árva kommentet sem?

inecsg írta...

Ez nagyon szép!

Lente Julcsi írta...

Nekem is tetszik:)

Jandó írta...

Köszönöm. Örülök, hogy nektek is tetszik, mert eléggé izgultam miatta. Teljesen véletlenül jutott eszembe, és kicsit bizalmatlan voltam vele. :)
Rózsaszín Pöttyök, gondolkoztam a kikeményítésen, de azt hiszem marad így. Azért is, mert még nem próbáltam eddig a keményítést, amúgy meg kicsi tartást ad neki puszban a gomb és a kitűzőalap is. Remélem ez elég lesz.

Karina, várom akkor a virágokat, akármelyik nap is láthatóak majd. :)

Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Bogi írta...

Hűűű! Ez nagyon csinos lett. Imádom a kéket és a szögletes dolgokat! Abszolút kedvenc. :)

Jandó írta...

Mirci, köszi. :) Örülök, hogy tetszik, merttőlem kicsit távol áll a szögletes, de akkor készül majd még ilyen is.