2011. szeptember 22., csütörtök

Újra fonalak és új rokka

Itt az ősz, ha még annyira nem is érezni, így újra elővettem a pihe-puha gyapjút. Nagyon szeretem, még mindig. Már festek, fonok, és készülnek is a fonalak. :) Igen ám, de eltörött a rokka lába, és egyéb kóros tünetei is jelentkeztek szegénynek. Igaz, 100 év körül, már nem lehet ezen csodálkozni. Azért nagyon sokat, és rendesen dolgozott, és még most sem használhatatlan. Így ő lett a tartalék, és sikerült beszereznem egy újat! :)) Legalábbis nekem új, ha korban nem is sokkal fiatalabb. De nagyon jó állapotban van, remekül működik, és hatalmas a kereke. Na, ezek után majd csak hipp-hopp készülhetnek az újabb és újabb fonalak.

Mutatom is az elsőket.





A két lila színe sajnos nem az igazi, de a következő két orgona kép pont olyan árnyalatú. Kedvenceim azok a színek, amik megtalálhatók a természetben is. Már csak azt sajnálom, hogy nincs orgona illatuk. ;)



Ó, és el ne felejtsem, hogy a színek az egy dolog, de hogy a puhaságuk és selymességük még mindig lenyűgöz, az a lényeg. Nyugodtan készülhet belőlük bármi még a legkisebb babáknak, és az extra érzékeny bőrűeknek is.

2 megjegyzés:

Bakarasz írta...

Ezek gyönyörűek, szinte érzem, milyen finom lehet tapintani őket... Az orgonaszínűek tényleg fantasztikusak!

Jandó írta...

Örülök, hogy tetszenek, meg hogy akkor kicsit átjön a képeken keresztül a lényeg is. :)