2010. december 4., szombat

Egyik kedvenc anyagomból

Ez is egy olyan anyag, amit csak rakosgatok, rakosgatok, hogyvalami különleges készüljön belőle. De rájöttem, ha erre várok, sose készül semmi. :) Így voltam mindig az ünneplős ruhával kiskoromban. Őrizgetni kellett, hogy szép, ünneplős maradjon, és a végén a következő ünnepre általában kinőttem. :( Pedig milyen szívesen hordtam volna néha hétköznap.

Így hát elhatároztam, hogy változtatok a dolgon, és kiscipő készült az anyagból. :) (viszont ünneplős ruhám még van, de már nem az az igazi, mint régen, és csak azért rakosgatom, mert azokat nem szeretem. :) )




3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon jó lett! nagyon ügyes vagy. Nem csúszik a talpa?
Én egyszer mgpróbálkoztam cipővel, de elmértem, és kicsi lett, lehet hogy meg kellene újra próbálkoznom..

cskata írta...

juj de nagyon jó! hú de szupi az anyag is! látom,hasonló ízlésünk van. :) épp most rendeltem fonalat kék és lila párosításban. :)

Jandó írta...

Patrícia, köszi.Nem csúszik a talpa, sőt, inkább tapadós, és jó puha. Szerintem érdemes megpróbálnod újra, elsőre nekem sem sikerült, de még másodikr sem. Sokat alakítottam rajtuk, mire eltaláltam a méreteket.

Kata, köszi. Örülök, hogy tetszik az anyag is. Szerintem is hasonló az ízlésünk, nagyon is. A táskáid is mind annyira tetszenek, hogy szívesen hordanám őket egytől-egyig. :)