2011. február 21., hétfő

Horgoló- és kötőtűtartó újra

Mindkettő rendelésre készült, de csak a rekeszek száma és a tartó külső anyaga volt megadva. A horgolótűtartó egy bővített kiadás, mert az eddigiek 10 rekeszesek voltak, ez pedig 14-es lett. A kötőtűtartón is kicsit változtattam. Mondjuk arra rá is fért, mert eddig abból csak egy készült. A megrendelő ennek tudatában is bizalmat szavazott nekem, és szerencsére nem okoztam csalódást, nagyon tetszett neki. :)A méretet illetően voltam kicsit bajban. Még jó, hogy megtaláltam az egyetlen körkötőtűmet, ami már ezer éve várja, hogy használatba kerüljön, ne csak egy kosárban porosodjon.




11 megjegyzés:

Kriszta írta...

Wow, szerintem nagyon jól sikerültek!!!

zazálea írta...

ha megmutatom az enyémeket, nem érzed másolásnak, ugye? legalább 1 hónapja várnak sorsukra, csak még nem jutottam oda, hogy berakjam a blogba :o(

Kisnyul / Andi írta...

Jandó, szeretném megkérdezni, hogy mennyibe kerül egy ilyen csoda? Még csak a horgolotű tartó érdekelne...persze lehet priviben is a válasz.

Karina írta...

Én sejtem ám, hogy ki a kedves megrendelő :)Megkívánta az enyémet :)
Nagyon elégedett lesz vele, aki rendel ilyet tőled!

gabi írta...

Nagyon jók!

Mona írta...

Nagyon klassz lett! Nekem is nagyon tetszik :)) Én lassan kinövöm az enyémet :)

cskata írta...

ejha,ez vmi rettenetesen praktikus!!!! :) szuperjók!!!!!!

Jandó írta...

Kriszta, köszi. :)

Zazálea, nem, dehogy, eszembe se jutna, hogy másolnád. :) Sokkal egyedibb és különlegesebb vagy te annál, mint hogy ilyesmire szükséged legyen. De amúgy is csak hasonlítanak, nem ugyanolyanok. Azt hiszem ezen a téren amúgy sem lehet nagy újításokat kitalálni a funkció miatt.

Kisnyul, örülök, hogy tetszenek. A 10 rekeszes horgolótűtartó 1600,-, a 14-es 1800,-.
Ha érdekel, írj mailt, de ha nem, persze az sem gond.

Karina, köszönöm. Hát, majdnem igazad van, mert tudom ám kire gondolsz. :) De ezek még nem oda készültek, hanem egy sokkal régebbi megrendelés, csak nagyon el vagyok csúszva. De ami késik, nem múlik.

Gabi, köszi.

Mona, köszi. Hány horgolótűnél tartasz? Az enyémek is szaporodnak, de még így sem érik el a 10-et. :)

Cskata, köszi. :)A praktikusság szerintem is mindig nagy előny.

Mona írta...

Egész pontosan 12 db horgolótűm van most, mert kettőt sikerült eltűntetnem valahová :), egyet meg elajándékoztam egy horgolni tanuló barátnőmnek, amit majd pótolnom kell, mert pont egy gyakran használt hármasra esett a választása. Nekem Treboretta vart egy tűtartót, mikor még csak pár horgolótűm volt és ki tudja hány kötőtűm, így egy tartóba került a két tűféle. Most viszont már zsúfoltnak tűnik. Nagyon tetszik a tiédben a tépőzáras megoldás.... asszem egy 14-esre én is vevő leszek :))

Jandó írta...

A 12 tű már tényleg elég sok. :)Ha aktuális lesz a tartó dolog, csak szólj. Nagyon szívesen készítenék neked.

zazálea írta...

sem különleges, sem egyedi, a funkció is ugyanaz, de azért köszönöm, kedves vagy...