2011. február 3., csütörtök

Gyapjú fonal, kocka gyöngy...

... és mindez összehorgolva nyaklánccá.  Ez készült ma, de már régóta tervezgetem. Hát, nekem tetszik, de itthon nagyon negatív fogadtatásban részesült. Lehet, hogy igazuk van, és csak én látok benne többet, mint ami. Mit gondoltok róla? Ti hordanátok ilyet? Csak őszintén. Bírom a kritikát és a negatív véleményeket is. :)






Nagyon puha lett és könnyed a gyapjúfonal miatt (természetesen ez is saját fonal), rugalmas, így átmegy a fejen, mégis van tartása. Még fémérzékenyek is nyugodtan horhatnák. Tört hatású kék-barna kockagyöngyöket horgoltam bele.

15 megjegyzés:

Zsófi írta...

Az én verzióm gyapjú láncra. Gyapjú, illetve kámzsanyakú pulcsikkal hordom. Feltűnő és min. félórán belül megkérdezik, hol vettem. ;-D

Jandó írta...

Zsófi, nekem is tetszik a tied. Jópofa ezzel a sok bogyóval. És ezekszerint sikere van. :)

Annus írta...

Az én 20 évesemnek nagyon tetszik!!

Napsugárkisasszony írta...

Nekem is nagyon tetszik!:)
De egy kicsit vidámabb színekben lenne teljes!(Bár ez csak az én véleményem)Mellesleg ezeknek a gyöngyöknek csoda színe van!:)

Julcsi írta...

A kék és szürke párosítás nálam telitalálat.
Az itthon a férjet jelenti? AH, nem értenek hozzá!:)))))

micuska írta...

Persze, h. hordanék, az én kedvenc színeimben. (s.rózsaszín)

Jandó írta...

Ó, de jó. Köszönöm, hogy írtatok. Örülök, hogy nektek tetszik. :) Akkor még folytatom a kísérletezést ebben az irányban.

Annus, köszi a 20 évesednek, hogy megnézte. De jó, hogy neki is tetszik.

Gréti, köszi :). A vidámabb színek jó ötlet.

Julcsi, én is nagyon szeretem ezt a két színt együtt. :)Hát, a férjemet is jelenti, ő inkább a száját húzta, anyáék meg teljesen "leszólták". A férfiak meg tényleg külön kategória. :))

Micuska, de jó. A rózsaszínt én is szeretem. Ha jutok ez ügyben valamire, mutatom.

hekka írta...

Szerintem nagyon szép! Ízléses, elegáns! A színek-méret erősen korosztályfüggő szerintem. :) A szülők véleménye pedig fontos, de valljuk be, nem ők a célközönség. :) Sok-sok ilyet még! :)

Kriszta írta...

Nekem is nagyon tetszik, egyéb színösszeállításban hordanám is :)

inecsg írta...

Nagyon tuti!

Annás írta...

Nekem is a visszafogottsága tetszik. Simán hordanám garbóval, blézerrel és nadrággal, gyöngysor helyett. Tervezz hozzá kitűzőt is, szerintem szettben ütős lenne! A férjek pedig tényleg nem értenek hozzá...

Dodie írta...

Júj! Szép! Hordanám én is simán, szerintem ötletes és elegáns, mégis fiatalos (pont mint a mostani divat). Az első horgolt nyaklánc ami igazán tetszik :)

Farci írta...

Bejövős, de nagyon!!!! :)

Rita Rajczi írta...

Szerintem szuper, szép tök jó kell nekem is Hogy csináltad? Én is megszeretném:-)

Jandó írta...

Nektek is nagyon köszönöm. Igazán örülök, hogy tetszik. És köszi a bátorítást is. Már tervezem is a következőt. :)

Rita, az az igazság, hogy ez nagyon próba verzió, és igazából nem tudom pontosan, hogy készült. A nyakmelegítőm adott ötletet, de rengeteget kísérleteztem vele. Hátha ez is segít.